Hyra skoter

Vi har ett stort urval av helt nya sport- och touringskotrar för uthyrning. När Ni hyr skoter hos oss ingår alltid ledkort, kläder (jacka och byxa), hjälm och skoterskor. För att få hyra snöskoter av oss krävs förarbevis för snöskoter eller att du har körkort som är utfärdat före 1 januari 2000. Har du ett körkort som är utfärdat efter 1 januari 2000 och vill köra/hyra snöskoter måste du åka med guide (läs mer om våra guidade turer). All åkning sker på egen risk. Som hyrestagare är du skyldig att följa de villkor och föreskrifter som gäller för snöskoteråkning i funäsdalen och övriga sverige.

Några ord
om oss

Vi älskar skoteråkning! Det tror vi är en bra förutsättning för att kunna ge dig goda råd i samband med ett stundade köp, hyra eller annat som är förknippat med skoter. Vi kör många mil varje år och vet vad som krävs beroende på situation och uppgift. Oavsett om det gäller skoter, utrustning eller kläder. Fråga oss gärna om råd och tips.

Skoterpaket

Besök oss i vinter med eller utan skoter. Vi erbjuder både boende och skoter i alla tänkbara former. Möjligheterna är oändliga, tor-sön, fre-mån, lör-tis, sön-ons… Eller bara för en natt! För dig med egen skoter har vi skoterparkeringen ett stenkast från hotellet. Vår verkstad är öppen alla dagar i veckan under säsong och hjälper dig om det skulle behövas. I vår butik finner du allt du kan önska för dig och din skoter.